Soodapuhallus Kiteellä ja lähialueilla

Kaipaako kiinteistön julkisivu puhdistusta? Haluatko päästä eroon graffiteista? Keski-Karjalan Ässä Oy tekee hiekka-, tärkkelys-, sooda- ja lasikuulapuhallusta Kiteellä ja muualla Pohjois-Karjalan alueella. Liikkuvan kaluston ansioista teemme kaikki tarvittavat soodapuhallukset kätevästi paikan päällä. Palvelemme laajasti Itä-Suomen alueella, joten otathan yhteyttä!

Soodapuhallus on tehokas tapa poistaa monenlaista likaa ja pinnoitteita erilaisista materiaaleista. Menetelmä muistuttaa teholtaan ja työtavaltaan hiekkapuhallusta, mutta on sitä huomattavasti kehittyneempi muun muassa hiomattomuutensa takia.

Puhdasta jälkeä materiaalia vahingoittamatta

Esimerkiksi metallien maalipinnat saadaan poistettua kokonaan, jolloin alta paljastuu puhdas metalli. Ohutkaan pelti ei veny, ja esimerkiksi tyhjästä juomatölkistä saadaan teksti pois tölkkiä rikkomatta. Muoviteollisuuden metallimuotit ja extruuder-ruuvit lähtevät helpommin puhtaaksi soodalla kuin kuivajääpuhdistuksella.

Tehokas puhdistusmenetelmä

Soodapuhaltamisen teho perustuu energiaan, joka syntyy, kun mikroskooppisen pienet hiukkaset räjähtävät puhdistettavalle pinnalle osuessaan. Syntyvä energia irrottaa lika- ja pinnoitekerrokset tehokkaasti.

Soodapuhalluksessa puhdistettava pinta ei kuumene. Koska lämpöä ei kerry, kuumuudesta aiheutuvaa vääntymistä ei tapahdu. Sooda jättää puhdistettavalle pinnalle emäksisen kalvon, joka estää ruosteen syntymisen metallin pinnalle. Pintaa ei tarvitse välittömästi käsitellä millään ruostetta estävällä aineella.

Soveltuu monille materiaaleille

Materiaalit ja pinnat, joita voidaan soodapuhaltaa: alumiini, asfaltti, pronssi, tiili, valurauta, betonipinnat tai betonit metallimuoteista ja levityskoneista, kupari, lasikuitu, sinkityt pinnat, lasi, graniitti, teräs, kalkkikivi, marmori, neopreeni, PVC, muovi, posliini, kumi, ruostumaton teräs (levylämmönvaihtimet), laatoitukset, vaneri, vinyyli, puupinnat, teräkset, rappaus jne.

Pinnoilta voidaan puhdistaa esimerkiksi graffitit, purukumit, maalit, lakat, homeet, palovauriot, tiemerkinnät, sammaleet sekä värjäytymät.

Lasikuulapuhallus

Lasikuulapuhallus on hiekkapuhallusta hellävaraisempi puhdistusmenetelmä. Se kuluttaa vähemmän tuotteen pintaa kuin hiekkapuhallus. Toisaalta taas soodapuhallukseen verrattuna lasikuulapuhalluksella voidaan tehdä myös syöpyneen ruosteen poisto, jolloin pinnasta tulee melko kiiltävä.

Lasikuulapuhallusta käytetään esimerkiksi ruostumattoman teräksen puhdistuksessa ja kiillotuksessa, jolloin pinnasta poistetaan hitsauksen tai muun lämpökäsittelyn aiheuttaman sävyerot sekä mahdolliset kuona-aineet.

Lasikuulapuhallettu pinta on siisti, ja pintaprofiili on loiva ja aaltoinen. Pinnan karheus riippuu materiaalista ja sen ominaisuuksista.

Sopii monille pinnoille

Lasikuulapuhallus soveltuu useille yleisille pinnoille, kuten teräkselle, alumiinille, kevytvalumateriaaleille, valuraudalle, kuparille, sinkityille pinnoille, lasille, muutamille muovilaaduille, ruostumattomalle teräkselle sekä erilaisille puu- ja kivipinnoille.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Keski-Karjalan Ässä Oy
Kiteenlahdentie 29
82500 KITEE

Y-tunnus: 2532945-1
Puh: 050 3259968

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Keski-Karjalan Ässä Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 7Jaa